AKTUALITET, 27 Shtator 2023, 15:38

Hetuesit e BKH “zbarkojnë” në Agjencinë Kombëtare të Mjedisit, sekuestrohen telefonat e dy zyrtarëve, ja dyshimet

Hetuesit e BKH “zbarkojnë” në Agjencinë

Hetuesit e BKH kanë zbarkuar në Agjencinë Kombëtare të Mjedisit. Siç kanë vepruar kohët e fundit, mësohet se janë sekuestruar dy celularë. Njeri telefon iu sekuestrua drejtorit me inicialet N.P., ndërsa tjetri i shefes së Sektorit, me inicialet V.Gj.

Agjencia Kombëtare e Mjedisit drejtohet nga Arta Dollani dhe është institucion në varësi të Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit.

Ka dyshime se bëhet fjalë për një çështje korrupsioni.