AKTUALITET, 4 Tetor 2022, 13:48

Berisha pret kreun e ri të FRPD, pas zgjedhjeve të shoqëruara me polemika dhe akuza për manipulim

Berisha pret kreun e ri të FRPD, pas zgjedhjeve të shoqëruara me

Sali Berisha ka zhvilluar një takim me Besart Xhaferrin, kreun e ri të FRPD, që u zgjodh gjatë fundjavës, pas një procesi të shoqëruar me polemika të shumta dhe akuza për manipulim. 

"Te dashur miq, sot prita ne nje takim dhe e urova per zgjedhjen ne postin e kryetarit te FRPD, Besart Xhaferin. Theksova se ridimensionimi i gjithanshem i rolit te te rinjve te FRPD, eshte i nje rendesie jetike per te ardhmen dhe fitoren e Partise Demokratike. Mendoj se gjitheperfshrja e te gjitha flukseve rinore ne FRPD eshte nje kusht kryesor per permbushjen e misionit te ri te FRPD. sb", shkruan Berisha. 

Berisha nuk ka folur për procesin dhe as për akuzat se ai ishte i paracaktuar. 

Berisha pret kreun e ri të FRPD, pas zgjedhjeve të shoqëruara me