AKTUALITET, 20 Mars 2023, 12:17

Alibeaj mbledh grupin parlamentar dhe Kryesinë në selinë e re të PD

Alibeaj mbledh grupin parlamentar dhe Kryesinë në selinë e re

Deputeti i Partisë Demokratike, Enkelejd Alibeaj ka mbledhur këtë të hënë grupin parlamentar dhe Kryesinë në selinë e re të PD.

Pas vendimit të KAS, Alibeaj bashkë me grupin e deputetëve të tij, kanë zgjedhur të marrin ambiente të reja zyrash, ku tashmë zhvillojnë mbledhjet e tyre, ndryshe nga më herët që akomodoheshin në sallat e konferencave të hoteleve.

Me logon dhe emrin e Partisë Demokratike, selia e grupit të Alibeajt do të diskutojë sot për kandidatët që do të garojnë për zgjedhjet lokale të 14 majit.