LIFESTYLE, 3 Shtator 2022, 11:28

Flori Mumajesi po rikthehet dhe po vjen me një duet

Flori Mumajesi po rikthehet dhe po vjen me një duet

Flori Mumajesi po rikthehet në muzikë pas një pauze të gjatë. Kantautori ka nënkuptuar se po sjell një bashkëpunim me Ylli Limanin.

Ka qenë ky i fundit që ka publikuar një pjesë nga kënga ndërsa ka shkruar: “Pyeteni Flori Mumajesin se kur del kënga”, duke i bërë tag artistit.

Ndërsa Flori, teksa ka rishpërndarë postimin e Yllit ka shkruar: “Është fshehur pas reve, as nuk e shoh, as më sheh”.

Më pas, në një tjetër video, teksa ndan një pjesë ku këndon ai, Flori shkruan: “Nëse vlen si përgjigje”, duke mos e zbuluar datën e publikimit.