BOTA, 4 Tetor 2022, 09:18

Pamje të tmerrshme, dallga 4,5 metra zhduk ndërtesat në bregdet (VIDEO)

Pamje të tmerrshme, dallga 4,5 metra zhduk ndërtesat në bregdet
Uragani në Florida

 

Pamje apokaliptike janë publikuar nga plazhi Fort Myers në Florida, i cili u godit pak ditë më parë nga Uragani Ian.
Pamjet janë kapur nga “gjuetarët” e stuhive, të cilët po ndiqnin gjatë gjithë kohës uraganin kur u bënë dëshmitarë të një fenomeni të tmerrshëm.

Pamje të tmerrshme, dallga 4,5 metra zhduk ndërtesat në bregdetPamje të tmerrshme, dallga 4,5 metra zhduk ndërtesat në bregdetPamje të tmerrshme, dallga 4,5 metra zhduk ndërtesat në bregdet

Pamje të tmerrshme, dallga 4,5 metra zhduk ndërtesat në bregdet
Shkatërrimet në Florida

Ata vendosën një kamera në breg të detit, e cila filmoi disa orë, por pamje u modifikuan më pas në vetëm dy minuta e gjysmë.
Video është e tmerrshme. Ajo nis me pamjen e qetë të një zone bregdetare në të cilën kalon edhe një autostradë, ndërsa më pas dallga e detit arrin deri në 4,5 metra dhe zhduk gjithçka.