BOTA, 23 Shkurt 2024, 16:41

Autoritetet ruse ultimatum nënës së Navalnyi: Prano një funerale të fshehtë brenda 3 orëve ose…

Autoritetet ruse ultimatum nënës së Navalnyi: Prano një

Nënës së Alexei Navalny-t i është dhënë një ultimatum, ose ajo pranon një funeral të fshehtë pa një lamtumirë publike brenda tre orëve, ose djali i saj do të varroset në një koloni.

Zëdhënësja e Navalny, Kira Yarmysh tha se Lyudmila Navalnaya refuzoi të negociojë me Komitetin Hetues sepse “ata nuk kanë autoritetin për të vendosur se si dhe ku duhet ta varros djalin e saj”.

“Ajo kërkon respektimin e ligjit, i cili i detyron hetuesit të dorëzojnë trupin brenda dy ditëve nga momenti i konstatimit të shkakut të vdekjes”, thotë zonja Yarmysh.