BLOG, 11 Nëntor 2022, 12:57

Çfarë i mungon parlamentit aktual që po e braktisin deputetët?

Çfarë i mungon parlamentit aktual që po e braktisin

Çfarë i mungon parlamentit aktual që po e braktisin deputetët?
Parlamentit i mungon:
-Vranësia dhe serioziteti i Gramoz Ruçit
-Urtësia e Selami Jenishehrit
-Elokuenca e Kërpëratës
-Trimëria e Halitit
-Konservatorizmi i Gjuzit
-Nervi i Sadri Abazit
-Burrëria e Tomës
-…
p.s- Megjithë përpjekjet dhe dëshirën e mirë të alibashëve për të mbushur këto boshllëqe, prapë mungesat ndihen.