AKTUALITET, 15 Tetor 2022, 19:28

Zgjedhjet lokale/ Meta: Tirana është beteja kryesore, ndryshimin do ta bëjnë të rinjtë!

Zgjedhjet lokale/ Meta: Tirana është beteja kryesore, ndryshimin do ta

Kreu i Partisë së Lirisë Ilir Meta nëpërmjet një mesazhi në ‘Facebook’ shprehet se në zgjedhjet lokale, Tirana do të jetë beteja kryesore. Meta gjithashtu thekson se ndryshimi do të vijë nga kryeqyteti dhe se këtë ndryshim sipas tij do ta bëjnë të rinjtë.

“Në zgjedhjet lokale, Tirana është beteja kryesore. Ndryshimi do të fillojë nga kryeqyteti dhe këtë ndryshim do ta sjellin të rinjtë”, shprehet Meta.