AKTUALITET, 25 Mars 2023, 12:00

Socialistët do të zgjedhin kandidatin për Bashkinë e Vlorës në zgjedhjet e 14 majit, ja dy emrat në garë

Socialistët do të zgjedhin kandidatin për Bashkinë e

Partia Socialiste do të zgjedhë sot (25 mars) kandidatin për Bashkinë e Vlorës në zgjedhjet e 14 majit.

Në garë janë Ermal Dredha dhe Fate Velaj, ndërsa votimi nga Asambleja e PS do të jetë i fshehtë.

Në Vlorë ka mbërritur edhe kryeministri Edi Rama, ndërkohë qe mbahet procesi i votimit.