AKTUALITET, 16 Shtator 2023, 18:10

Dyshohet se shkak është bërë trafiku i klandestinëve, shkarkohet nga detyra shefi i komisariatit në Delvinë

Dyshohet se shkak është bërë trafiku i klandestinëve,

Shkarkohet nga detyra Shefi i Komisariatit të Delvinës, Armando Zoga. Ky i fundit është liruar nga detyra e shefit dhe është emëruar specialist në departamentin e policisë së përgjithshme.

Shkarkimi vjen nga vendimi i Drejtorit të Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku.

Trafiku i këtyre klandestinëve, të cilët vijnë përmes Shqipërisë për të kaluar në vendet e BE-së, dyshohet se mund të jetë edhe shkaku i shkarkimit të Armando Zogas nga detyra e shefit në Komisariatin e Delvinës.

Dyshohet se shkak është bërë trafiku i klandestinëve,