AKTUALITET, 30 Shtator 2023, 11:53

Policia thirrje drejtuesve të mjeteve: Respektoni vijat e bardha, stacionet e autobusëve dhe zonat pranë kryqëzimeve

Policia thirrje drejtuesve të mjeteve: Respektoni vijat e bardha, stacionet

Komisariati i Policisë Rrugore Tiranë ka drejtuar thirrjen për drejtuesit e mjeteve që të respektojnë rregullat e qarkullimit për të shmangur kështu kaosin që krijohet në rrugë.

Në thirrjen e Policisë i kërkohet secilit drejtues që “të respektohen vijat e bardha, stacionet e autobusëve dhe zonat pranë kryqëzimeve!”

Sipas Policisë, “parkimet e gabuara pengojnë rrjedhën e trafikut dhe krijojnë kaos.”

Thirrja e Policisë Rrugore:

Komisariati i Policisë Rrugore Tiranë u bën thirrje të gjithë drejtuesve të mjeteve:
Respektoni vijat e bardha, stacionet e autobusëve dhe zonat pranë kryqëzimeve!
Parkimet e gabuara pengojnë rrjedhën e trafikut dhe krijojnë kaos në rrugë.
Bëhuni shembull i mirë për të gjithë!