AKTUALITET, 27 Mars 2023, 15:44

Parandaloni më mirë se të kuroni! NOVAL Diagnostic mendon për shëndetin tuaj

Parandaloni më mirë se të kuroni! NOVAL Diagnostic mendon

Shëndetit tonë, herë pas here i duhen kontrolle mjekësore për të parë parametrat si edhe për të parandaluar sëmundjet në fazat e para. 

Për këtë ka menduar Noval Diagnostic, rrjeti i laboratorëve me standartet ndër më të lartat në rajon, ku do të gjeni staf të specializuar, shërbim elitar dhe teknologjinë e fundit për kryerjen e të gjitha analizave. 

Në këtë pranverë, në çdo laborator të Noval, mund të kryeni analizat dhe paketat e kontrollit me ulje të konsiderueshme! 

Paketat e check up për femra dhe paketa e check up për meshkujt, për vetëm 5700 lekë! 

Parandaloni më mirë se të kuroni! NOVAL Diagnostic mendon

Parandaloni më mirë se të kuroni! NOVAL Diagnostic mendon

Paketat për kontrollin e anemisë. Paketat për kontrollin e plotë të tiroides. Paketa për kontrollin e diabetit e mëlçisë dhe kontrollin e zemrës. Tek laboratorët Noval, do të gjeni edhe mjekun specialist për interpretimin e analizave tuaja dhe ndjekjen periodike. 

Rezultatet e ekzaminimit i merrni për një kohë shumë të shkurtër, duke skanuar barkodin në faturë, në email ose në numrin tuaj të telefonit, pa qenë nevoja që të paraqiteni sërish në laborator. Besojini shëndetin tuaj, më të mirëve, Noval Diagnostic!