AKTUALITET, 18 Prill 2024, 10:49

Gazment Bardhi insiston për mocion me debat për drogën në Xibrakë, Bledi Çuçi: Për ne nuk ekziston më kjo çështje

Gazment Bardhi insiston për mocion me debat për drogën në

Kreu i Grupit Parlamentar të PS-së, Bledi Çuçi, ka kundërshtuar dhe njëherë mocionin me debat në Kuvend për çështjen Xibraka, duke thënë se është e ezauruar dhe nuk ekziston më për ta.

Çuçi: “Vërtet diskutuam këtë çështje në Konferencën e Kryetarëve, qëndrimi ynë ishte i qartë, madje nuk pranuam as rendin e ditës, pasi është një çështje e ezuaruar gjerësisht si në organet e drejtësisë dhe në parlament.

Po të lexosh referencën lidhen duke filluar që nga grupi Habilaj që është trajtuar gjerësisht, për të vazhduar me Xibrakën që është hetuar dhe gjykuar dhe mbi të gjitha dhe një debat politik është bërë në parlament për këtë çështje. Kujtojmë që në 2018 është ngritur dhe një komision hetim që e ka ezururar të paktën debatin politik për këtë çështje

Për ne nuk ekziston më kjo çështje, prandaj nuk ka asnjë arsye të ketë një mocion, një debat për këtë çështje.