SPORT, 20 Nëntor 2023, 22:45

Shqipëria zhgënjen me Ishujt Faroe, por kualifikimi i çon tifozët në "qiellin e shtatë"

Shqipëria zhgënjen me Ishujt Faroe, por kualifikimi i çon

Kuqezinjtë kanë marrë një barazim me Ishujt Faroe në Air Albania, duke ruajtur vendin e parë në grupin E dhe duke u kualifikuar për "EURO 2024", kompeticion që do të mbahet në Gjermani. 

Ndeshja ishte e ngadaltë dhe me pak raste, por Shqipëria ka një arsye të madhe për të festuar dhe ky është kualifikimi për herë të dytë në histori, në Kampionatin Europian. 

Në vendin e dytë në grupin E është renditur Republika Çeke, e cila e siguroi kualifikimin pas fitores 3-0 me Moldavinë.  Polonia, Moldavia dhe Ishujt Faroe mbeten jashtë kompeticionit. 

Në rrugët e Shqipërisë ka festë pas kësaj arritje historike. 

Shqipëria zhgënjen me Ishujt Faroe, por kualifikimi i çon

Shqipëria zhgënjen me Ishujt Faroe, por kualifikimi i çon

Shqipëria zhgënjen me Ishujt Faroe, por kualifikimi i çon

Shqipëria zhgënjen me Ishujt Faroe, por kualifikimi i çon

Shqipëria zhgënjen me Ishujt Faroe, por kualifikimi i çon

Shqipëria zhgënjen me Ishujt Faroe, por kualifikimi i çon

Shqipëria zhgënjen me Ishujt Faroe, por kualifikimi i çon

Shqipëria zhgënjen me Ishujt Faroe, por kualifikimi i çon

Shqipëria zhgënjen me Ishujt Faroe, por kualifikimi i çon

Shqipëria zhgënjen me Ishujt Faroe, por kualifikimi i çon