BALLKAN, 10 Nëntor 2022, 18:22

Nuk morën pagat, shihni çfarë i bëjnë punëtorët makinës së pronarit (VIDEO)

Nuk morën pagat, shihni çfarë i bëjnë
Punëtorët duke dëmtuar makinën

Dy punëtorë të një biznesi në Shkup u rebeluan pasi nuk kishin marrë pagat prej disa muajsh. Në shenjë proteste ndaj indiferencës së pronarit për t'i paguar, ata shkuan te parkimi dhe ia shpërfytyruan makinën.