AKTUALITET, 18 Prill 2024, 11:51

Vendimi i GJKKO, reagon Beqaj: U rrëzua pengesa artificiale dhe e qëllimshme që SPAK na ka bërë gjithë këto muaj

Vendimi i GJKKO, reagon Beqaj: U rrëzua pengesa artificiale dhe e

Ish-ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj, ka folur për gazetarët pasi GJKKO vendosi që SPAK t’i dorëzojë aktet e dosjes në version elektronik dhe pa pagesë, atij dhe të akuzuarve të tjerë për çështjen e Sterizilizmit.

Beqaj tha se vendimi ishte shumë i drejtë dhe se u rrëzua pengesa artificale e krijuar nga SPAK.

“Në arsyetim tonë, të të gjithëve dhe të avokatëve tanë, vendimi ishte shumë i drejë pasi rrëzoi pengesën artificiale që me qëllim akuza na ka bërë gjithë këto muaj. Urdhëroi akuzën që të na vërë në dispozicion të 602 volumet në versionin elektronik, pa pagesë”, tha Beqaj për mediat.