AKTUALITET, 12 Prill 2024, 16:59

Trafiku i klandestinëve/ Biznesmenë dhe policë, kush janë të arrestuarit e operacionit (EMRAT)

Trafiku i klandestinëve/ Biznesmenë dhe policë, kush janë

Zbardhen emrat e të arrestuarve në lidhje me operacionin ndërkombëtar të trafikut të klandestinëve, ku mes tyre ishin të përfshirë edhe punonjës policie.

Masa e sigurisë  “Arrest në burg”:

Endri Seiti,

Luan Tafalla,

Endrit Ismailaj,

Arnol Shpata,

Xhuljeta Çopa,

Artur Mata,

Antonio Specchio,

Artan Sulaj,

Luan Sulaj,

Shkelzen Matmuja (Bokciu),

Bukurosh Muja,

Lulzim Lami,

Tome Preka,

Xhulio Krasniqi,

Edmond Baklli,

Iglan Alliçi,

Emmanuel Ella

Komisar Altin Hasani, Specialist për Sektorin për te Huajt ne Departamentin për Kufirin dhe Migracionin ne DPPSH.

Komisar Edmond Barha, shef seksioni për migracionin e parregullt ne Drejtorinë për Kufirin dhe Migracionin Tirane. Ndërsa për Inspektor Ariel Hoxha punonjës policie ne Policinë Kufitare Rinas me mase sigurie arrest në shtëpi dhe detyrim paraqitje Inspektor E.H. punonjës policie në Komisariatin Policisë Kufitare Rinas.