AKTUALITET, 28 Janar 2023, 18:08

Tedi Blushi: Bashkia e Tiranës po vazhdon luftën kundër "informalitetit" të preshit dhe qepëve

Tedi Blushi: Bashkia e Tiranës po vazhdon luftën kundër

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë së Lirisë, Tedi Blushi ka denoncuar sjelljen jo korrekte, sipas tij, të punonjësve të Policisë Bashkiaje ndaj qyetareve të thjeshtë.

Postimi i Blushit

Bashkia e Tiranës vazhdon luftën kundër "informalitetit" të preshit dhe qepëve, ndërkohë Erion Veliaj vijon vjedh papushim miliona euro me inceneratorin e Tiranës që nuk ekziston!

I heq mundësinë e mbijetesës një familjari, që ka pritur të paktën tre muaj që ato të bëhen për shitje, për të ushqyer me të ardhurat minimale fëmijët që e presin të uritur në shtëpi.

Boll u vodhët edhe bukën të varfërve!