AKTUALITET, 19 Prill 2024, 16:01

Subvencionet ndaj bujqësisë/ Mbyllen aplikimet, ja sa fermerë kërkuan ndihmë në Lushnjë

Subvencionet ndaj bujqësisë/ Mbyllen aplikimet, ja sa fermerë

Edhe në Lushnjë u mbyllën aplikimet për fermerët që duan të përfitojnë nga skema mbështetëse në zyrat e drejtorisë se bujqësisë në Lushnjë.

Këtë vit numri i aplikimeve është pothuajse në të njëjtën shifër si vjet.

Nga të dhënat e mara pranë drejtorisë bujqësisë numri i aplikimeve në agjencinë rajonale është 2024, Qarku Fier 16128, Vlora 2736 dhe Gjirokastra 1384.