AKTUALITET, 2 Shkurt 2023, 12:47

Shpërdorim detyre me pasoja 1.2 milionë euro/ ‘Arrest shtëpie’ për sekretarin e Ministrisë së Financave

Shpërdorim detyre me pasoja 1.2 milionë euro/ ‘Arrest

Lirohet nga burgu sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Financave, Arlind Gjokutaj.

 Gjykata e Apelit ka caktuar sot masën ‘arrest shtëpie’ për Gjokutajn i cili u arrestua pak ditë më parë shpërdorim detyre me pasoja 1.2 milionë euro në arkën e shtetit.

E njëjta masë është dhënë dhe për të arrestuarit e tjerë, Alban Ruli dhe Fatmri Hoxha.