AKTUALITET, 12 Prill 2024, 19:43

Mocioni me debat nga grupi parlamentar e PD për çështjet e drogës, mblidhet të mërkurën Konferenca e Kryetarëve

Mocioni me debat nga grupi parlamentar e PD për çështjet e

Mblidhet të mërkurën Konferenca e Kryetarëve.

Mësohet se mbledhja është parashikuar që të nisë në orë 15:00.

Po ashtu në rend dite është shqyrtimi i kërkesës së Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike për mocion për zhvillim debati parlamentar për problematikën e prodhimit, shitjes dhe trafikimit të lëndëve narkotike në vendin tonë.

Mocioni me debat nga grupi parlamentar e PD për çështjet e