AKTUALITET, 13 Prill 2024, 09:13

Këmbimi valutor/ Me sa shiten e blihen dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor/ Me sa shiten e blihen dollari dhe euro, çfarë

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 94.5 lekë dhe do të shitet me 95.7 lekë.

Monedha evropiane euro do të blihet me 101 lekë dhe do të shitet me 101.7 lekë, ndërsa franga zvicerane do të blihet me 103.4 lekë dhe do të shitet me 104.5 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do të blihet me 117.8 lekë dhe do të shitet me 118.8 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa shiten e blihen dollari dhe euro, çfarë