AKTUALITET, 24 Janar 2023, 08:54

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 106.4 lekë dhe shitet me 107.5 lekë, duke treguar dobesim.

Ndërkohë euro blihet me 115.9 lekë dhe shitet me 116.5 lekë, duke treguar qendrueshmeri.

Paundi britanik sot blihet me 131.4 lekë dhe shitet me 132.7 lekë, duke treguar forcim.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro