AKTUALITET, 23 Mars 2023, 17:52

FOTO/ Periferia e Durrësit si në mesjetë, Igli Cara: Baltë në dimër, pluhur në verë!

FOTO/ Periferia e Durrësit si në mesjetë, Igli Cara: Baltë

Lagje të tëra të qytetit të Durrësit janë të braktisura nga pushteti qendror dhe ai lokal.

Kandidati i koalicionit opozitar "Bashkë Fitojmë" në Durrës, Igli Cara ka publikuar në rrjetet sociale një imazh tronditës nga një lagje e bashkisë Durrës.

Kushte mesjetare, baltë, rrugë me gropa dhe mungesë shërbimesh elementare për banorët është tabloja që të ofron  periferia e qytetit bregdetar.

Postimi

Në mes të baltës në dimër dhe pluhurit në verë. Larg gjelbërimit dhe pa asnjë hapësirë të dedikuar. Nuk është një zgjedhje, po përditshmëria e baltosur e fëmijëve, që jetojnë në periferi të qytetit! Atje ku jetesa kushtëzohet nga mungesa e shërbimeve dhe indiferenca e Bashkisë së Durrësit. E ardhmja e fëmijëve tanë nuk mund të mbetet peng i Bashkisë së Durrësit! Bashkë fitojmë!

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Figlicara.zyrtare%2Fposts%2Fpfbid035pG5CeCcrghRhCquj9bAiQRo39LcdzGUx4sn1SFs4yLTpaN7f2NzmcL1EGSw5cCQl&show_text=true&width=500" width="500" height="726" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>