AKTUALITET, 28 Janar 2023, 10:20

EMRAT/ Banda e drogës Itali-Shqipëri, sot jepet masa për 15 të arrestuarit

EMRAT/ Banda e drogës Itali-Shqipëri, sot jepet masa për 15

Do të dalin sot para gjykatës anëtarët e bandës së trafikut të drogës Itali-Shqipëri, të cilët u arrestuan në kuadër të një megaoperacioni i shtrirë në dyja shtetet.  Kjo bandë sipas hetimeve drejtohej  nga tre shqiptarë, më konkretisht nga Braniol Liço alias Branjol Liço alias Braniol Aga, Gernard Beu alias Gernard Liço alias Gernard Ago dhe Emirjan Beu. Kujtojmë se nga 43 urdhër arreste të lëshuara nga të dyja shtetet, 21 prej tyre janë në Shqipëri, ndërkohë deri tani 15 janë arrestuar.

“Urdhër-arrestet’ në Shqipëri

Braniol Liço alias Branjol Liço alias Braniol Aga (Nga Durrësi)
Gernard Beu alias Gernard Liço alias Gernard Ago (Nga Durrësi)
Emirjan Beu (Nga Durrësi)
Dorian Beu (Nga Durrësi)
Syrjan Tola (Nga Durrësi)
Igli Lala alias Oltion Lala (Nga Durrësi)
Ramazan Grada (Nga Durrësi)
Florid Vukaj (Nga Malësia e Madhe)
Gjergj Zefi  (Nga Durrësi)
Renato Zefi (Nga Durrësi)
Rexhep Dallupi (Nga Peqini)
Alfred Luli (Nga Tirana)
Gjergji Luli (Nga Tirana)
Saimir prenga Nga Tirana)
Lorik Prengaj alias Fabio Prenga (Nga Tirana)
Françesko Çeçi alias Francesko Ceci (Nga Durrësi)
Ilir Duro (Nga Tirana)
Lulzim Selimi (Nga Durrësi)
Dhimitër Nina (Nga Durrësi)
Eledjo Dedej (Nga Durrësi)
Enkeleda Bakalli, vetmja në ‘arrest shtëpie’ (Nga Durrësi)