AKTUALITET, 31 Janar 2023, 20:44

Eksperti i kriminalistikës: Hakerat janë futur në të dhënat e kompanisë "Air Albania". Ultimatum për të paguar gjobën brenda këtij afati

Eksperti i kriminalistikës: Hakerat janë futur në të

Hakerat janë futur në sistemin e kompanisë "Air Albania" duke hakeruar të dhënat e ruajtura.

Kështu shprehet eksperti i Kriminalistikës, Ervin Karamuço, me anë të një statusi në rrjetet sociale.

Ai shprehet se ata i kanë vendosur kompanisë së fluturimeve një afat deri në datë 14 shkurt për të paguar gjobën në kërkim të kthimit të të dhënave.

“Kisha kohë që paralajmëroja sulmet kibernetike ndaj kompanive të sektorit privat. Kompanisë AirAlbania i janë hakeruar të dhënat dhe i është vendosur afat deri në 14 Shkurt për të paguar gjobën në këmbim të kthimit të tyre nga hakersat”, shkruan ai.