AKTUALITET, 2 Shkurt 2023, 12:04

"Drejtësia amerikane s’ka asnjë akuzë a pretendim"/ Mungon në interpelancë për ish-zyrtarin e lartë të FBI-së, reagon Rama

"Drejtësia amerikane s’ka asnjë akuzë a

Edi Rama mungon në interpelancë për ish-zyrtarin e lartë të FBI-së dhe ka deleguar ministren Spiropali që të flasë në vend të tij. Por nuk ka munguar reagimi i tij, që e cilëson kërkesën e opozitës një abuzim total me lirinë e fjalës, me të vërtetën, me publikun, në një dëshpërim total moral, politik, elektoral, ku me shpifje ekstreme synohet manipulimi i opinionit me një çështje të hetuar nga drejtësia amerikane që ka shkuar në gjykatë e që s’ka asnjë lloj lidhje me të.

Reagimi

"Një abuzim total me lirinë e fjalës,me të vërtetën,me publikun,në një dëshpërim total moral, politik, elektoral, ku me shpifje ekstreme synohet manipulimi i opinionit me një çështje të hetuar nga drejtësia amerikane që ka shkuar në gjykatë e që s’ka asnjë lloj lidhje me ne këtu!

Kush i ka dy fije mend e kupton se ç’është e tërë kjo histeri vetëgjyqësie politike e mediatike, mbi një gjyq në Amerikë për një zyrtar të FBI të cilin drejtësia e nongratave këtu pretendon se është korruptuar nga unë, ndërkohë që drejtësia amerikane s’ka asnjë akuzë a pretendim.

Kjo është një tallje e madhe dhe e shpifur e politikës pa din e as iman me ata që i shkojnë mbrapa kësaj politike figurash të diskredituara, të cilët duan të mbulojnë diellin me shoshë, ndërkohë që marrëdhëniet tona me SHBA dhe institucionet amerikane janë më të forta se kurrë", shkruan Rama. 

"Drejtësia amerikane s’ka asnjë akuzë a