AKTUALITET, 24 Janar 2023, 08:50

Dita Ndërkombëtare e Arsimit/ Kryeministri Rama prezanton nismën, “Konkursi Kombëtar i Gjuhës Shqipe”

Dita Ndërkombëtare e Arsimit/ Kryeministri Rama prezanton nismën,

Mëngjesin e sotëm kryeministri Edi Rama ka prezantuar nismën “Konkursi Kombëtar i Gjuhës Shqipe” në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Arsimit.

Rama shkruan se kjo është një sprovë e bukur mes nxënësve që i shërben mbrojtjes se kultivimit të gjuhës shqipe brez pas brezi.

Postimi i Ramës:

MIRËMËNGJES 

dhe në Ditën Ndërkombëtare të Arsimit sot prezantojmë nismën më të re, “Konkursi Kombëtar i Gjuhës Shqipe”, një sprovë e bukur mes nxënësve që i shërben mbrojtjes e kultivimit të gjuhës shqipe brez pas brezi, ju uroj një ditë të mbarë.