X
Shantazhi seksual me përgjimin e padëgjuar të Elisa Spiropalit

Që pas publikimit të skandaleve të BILD një persekutim i vërtetë mediatik po ushtrohet ndaj ministres Elisa Spiropali duke e lidhur emrin e saj me një audioregjistrim me sfond seksual. Përfaqësues të lartë të opozitës, ish deputetë të PD dhe LSI, kanë hedhur aty këtu nëpër reagime publike aludime të rënda. Dikush i përmend se rilindësit nuk i kanë problem.