X
Ekskluzive/ E ëma e Ministres Olta Xhaçka, bëhet notere në kundërshtim me ligjin

Ky lloj sistemi i kapur nga një grusht njerëzish, ka vrarë shpresën e çdo shqiptari, për të patur një punë dinjitoze, për të bërë një konkurs të ndershëm dhe për të ushtruar profesionin jo si i afërm i ndonjë ministri apo deputeti.