X
Ekskluzive/ Zbulohen punësimet familjare dhe konkurset fiktive të “rilindjes”

Dokumentet ekskluzive të siguruara nga Tpz.al, zbardhin një skemë fiktive të punësimeve në administratën shtetërore, ku të përfshirë janë familjarë të ish deputetit socialist Ervin Koçit, tashmë Drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare (AMF).