X
Mynyr Koni: Bordi i Universitetit kontrollohet nga qeveria, prerja e kokës time nuk i nënshtron studentët

Rektori i Universitetit të Tiranës, Mynyr Koni, i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ka deklaruar se Bordi i Administrimit të UT, është i gjithi nën kontrollin e qeverisë. Ai kërkoi rrëzimin e kapitullit 12 të ligjit për Arsimin e Lartë, i cili lejon privatizimin e universitetit publik, ose kthimin e universiteteve private, në jo fitimprurëse. “Deri në miratimin e ligjit,.

Mynyr Koni u përgjigjet akuzave: Mashtrime për të manipuluar opinionin publik, xhelozi dhe gënjeshtra të Dhori Kules

Rektori i Universitetit të Tiranës, Mynyr Koni, ka qenë i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ku ka deklaruar se të gjitha akuzat që bëhen ndaj tij, janë shpifje, në një përpjekje për ta larguar nga detyra, pasi mazhoranca dhe grupi i ish rektorit, Dhori Kule, dështuan në përpjekjen e tyre që Koni të dorëhiqej. Ai ka dhënë përgjigje për akuzat.

Akuza e rëndë/ Mynyr Koni: Si më shantazhoi Dhori Kule në bashkëpunim me mazhorancën

Rektori i Universitetit të Tiranës, Mynyr Koni, ka qenë i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ku ka rrëfyer arsyet përse është pezulluar nga Ministria e Arsimit. Sipas Konit, lufta ndaj tij ka nisur që në vitin 2017 dhe pas saj qëndron grupi i ish rektorit, Dhori Kule në bashkëpunim me mazhorancën. “Lufta e dekanëve që u shprehën në mbështetje të.