X
Narcizizmi i Ramës dhe çregullimet e thella të personalitetit të një burri adoleshent

Nga Ergys Mërtiri Kryeministri Rama mburret shpesh për aftësitë e tij oratorike dhe i njeh vetes mjeshtëri të pakonkurrueshme nga askush në këtë fushë. Oratorinë e tij ai e klasifikon në shkollën e Faik Konicës dhe e sheh të krahasueshme me të mjeshtërve të mëdhenj të gjuhës shqipe. Në një intervistë të fundit për emisionin Real Story, Rama e përsëriti.