X
Shantazhi seksual me përgjimin e padëgjuar të Elisa Spiropalit

Që pas publikimit të skandaleve të BILD një persekutim i vërtetë mediatik po ushtrohet ndaj ministres Elisa Spiropali duke e lidhur emrin e saj me një audioregjistrim me sfond seksual. Përfaqësues të lartë të opozitës, ish deputetë të PD dhe LSI, kanë hedhur aty këtu nëpër reagime publike aludime të rënda. Dikush i përmend se rilindësit nuk i kanë problem.

Sot protesta e opozitës, Rama dhe Spiropali pushtojnë ekranet

E gjithë vëmendja e mediave ditën e sotme, është e fokusuar tek protesta që do të zhvillojë opozita. Por, përpara nisjes së protestës, ka parakaluar në ekranet e vendit edhe kryeministri Edi Rama dhe deputetja Elisa Spiropali, në turin e llogaridhënies në qytetin e Beratit. Shfaqja e Ramës, është një përpjekje jo vetëm për të uzurpuar televizionet që do të transmetojnë protestën,.