X
Dashuria e Erion Veliajt për veshjet e shtrenjta japoneze (foto)

Shpesh na ka qëlluar të shohim kryebashkiakun e Tiranës, të veshë bluza apo këmisha me një logo të çuditshme, në formë zemre.  Në pamje të parë, këto veshje të kryebashkiakut duken mjaft sportive dhe me çmime modeste, imazh ky që Veliaj kërkon të reflektojë dhe për të cilën ka investuar me një propagandë mjaft të egër, duke u shfaqur thuajse.