X
Mynyr Koni u përgjigjet akuzave: Mashtrime për të manipuluar opinionin publik, xhelozi dhe gënjeshtra të Dhori Kules

Rektori i Universitetit të Tiranës, Mynyr Koni, ka qenë i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ku ka deklaruar se të gjitha akuzat që bëhen ndaj tij, janë shpifje, në një përpjekje për ta larguar nga detyra, pasi mazhoranca dhe grupi i ish rektorit, Dhori Kule, dështuan në përpjekjen e tyre që Koni të dorëhiqej. Ai ka dhënë përgjigje për akuzat.