X
Edmond Bego: PD po më shkatëron jetën! “Të paekspozuarit” (20.12.2018)

“Edi Rama, si Adil Çarçani”, “Të paekspozuarit” (20.12.2018)

Edi Rama, koha për të ikur! – “Të Paekspozuarit” (13.12.2018)

Rama, koha për të ikur – Të Paekspozuarit

Zbulohet mega vjedhja e parave të shqiptarëve me tenderin e Unazës, “Të Paekspozuarit” (06.12.2018)

“Rama –Thaçi, plan B për Kosovën”, “Të Paekspozuarit” (29.11.2018)

Ylli Rakipi: Një përgjigje për Edi Diarrenë

  Mirëmbrëma Edi Diarreja! Isha duke dalë jashtë Tiranës, këtë fundjavë, por ti më ktheve. Më ktheve, sepse je marrë veçanërisht me mua sot. Në fakt, ke kohë që merresh. Ke kohë që përpiqesh si e si, ta mbyllësh emisionin, “Të Paekspozuarit”. Në të vërtetë, ti e ke mbyllur 95% të medias shqiptare, sepse e ke blerë atë, siç ble.

“Protesta, Rama sulmon dhe poshtëron popullin”, “Të Paekspozuarit” (22.11.2018)

RRUGËT E FLORINJTA TË EDI RAMËS- EMISIONI I PLOTË (15.11.2018)

Rindërtimi i Unazës së Madhe/ Drama e banorëve që po mbeten pa shtëpi dhe kompanitë e dyshimta që fituan tenderin

  Në Shtator të këtij viti, qeveria e Republikës së Shqipërisë, vendosi rindërtimin e një pjese të Unazës së Madhe të Kryeqytetit. Ky projekt fillon në vendin e njohur si pallati me Shigjeta deri tek Rrethrrotullimi Shqiponja. Ky rindërtim, është planifikuar të kushtojë 40 milionë euro dhe gjatësia e kësaj rrugë është vetëm 2.2 kilometra. Në pamje të parë, ky.