X
“Rama – Meta, lufta e fundit” – “Të Paekspozuarit” (17.01.2019)

Rama – Meta, lufta e fundit – E enjte ora 21:00

“Aferat dhe studentët që vranë Qeverinë” – “Të Paekspozuarit” (27.12.2018)

Edmond Bego: PD po më shkatëron jetën! “Të paekspozuarit” (20.12.2018)

“Edi Rama, si Adil Çarçani”, “Të paekspozuarit” (20.12.2018)

Edi Rama, koha për të ikur! – “Të Paekspozuarit” (13.12.2018)

Rama, koha për të ikur – Të Paekspozuarit

Zbulohet mega vjedhja e parave të shqiptarëve me tenderin e Unazës, “Të Paekspozuarit” (06.12.2018)

“Rama –Thaçi, plan B për Kosovën”, “Të Paekspozuarit” (29.11.2018)

Ylli Rakipi: Një përgjigje për Edi Diarrenë

  Mirëmbrëma Edi Diarreja! Isha duke dalë jashtë Tiranës, këtë fundjavë, por ti më ktheve. Më ktheve, sepse je marrë veçanërisht me mua sot. Në fakt, ke kohë që merresh. Ke kohë që përpiqesh si e si, ta mbyllësh emisionin, “Të Paekspozuarit”. Në të vërtetë, ti e ke mbyllur 95% të medias shqiptare, sepse e ke blerë atë, siç ble.