X
“Lubonja kundër Kadaresë” – (21.09.2017)

    Në studio me Fatos Lubonjën

Islami dhe Skënderbeu – (14.09.2017)

Të ftuar në studio: Pëllumb Xhufi Fatos Lubonja Andi Bushati Virgjil Kule Olsi Jazexhi Armand Ali