X

“Të Paekspozuarit” nga Ylli Rakipi në News24, Pjesa e 2 të, “DREJTËSIA, DHE PESHQIT E MËDHENJ”


* Për më shume bashkohuni në grupin tonë: https://www.facebook.com/groups/tpz.al/
More in EMISIONE
“Të Paekspozuarit” nga Ylli Rakipi në News24, Pjesa e 1, “Vjedhja e katërt e bankave” 09 shkurt 2017

Close