Dokumentat/ Edi Rama i rikthen buzëqeshjen Shqipërisë me 975 copë vaksina kundër koronavirusit

Kryeministri Edi Rama u shfaq ditën e djeshme në Stadiumin “Air Albania”, për të nisur zyrtarisht fushatën e vaksinimit të shqiptarëve kundër Covid-19, nën sloganin “Shqipëria buzëqesh”. Stadiumi ishte dekoruar me banerat e fushatës së vaksinimit dhe kudo lexohej ky slogan i madh, që njofton rikthimin e buzëqeshjes së shqiptarëve, pas humbjeve të jetës dhe dëmeve kolosale ekonomike që ka … Continue reading Dokumentat/ Edi Rama i rikthen buzëqeshjen Shqipërisë me 975 copë vaksina kundër koronavirusit