AKTUALITET, 3 Janar 2021, 12:58

Fakulteti i Histori-Filologjisë: Mësimi online do të fillojë më 5 janar

Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë në faqen zyrtare në rrjetet sociale bën me dije se mësimin online në këtë Fakultet do të fillojë më 5 janar.

Kujtojmë se ministrja e Arsimit bëri me dije se për shkollat e mesme dhe 9-vjeçare për shkak të festave mësimin do të nisë më 11 janar.

Sakaq kujtojmë se nga 1 dhjetori në shkolla mësimi zhvillohej i alternuar, pra me prani fizike në shkollë dhe online.

Ndërsa për shkak të situatës pandemike në Universitete studentët vijuan me mësimin tërësisht online.