X

EMRAT/ Përfundon votimi i PD në Dibër, Mat e Buqizë, ja të “preferuarit” e anëtarësisë

Anëtarësia e PD në Dibër, Bulqizë e Mat ka përzgjedhur kandidatët e preferuar që kalojnë në fazën tjetër të procesit.

Në Dibër ka shtatë kandidatë, teksa janë skualifikuar Agron Qoku dhe Bajram Balliu. Në Bulqizë votoi 50% e anëtarësisë, teksa edhe në Mat ka shtatë kandidatë pasi pjesëmarrja ishte 60%.

KANDIDATËT E DIBRËS

1.XHEMAL GJUNKSHI
2. LUAN HAKA
3.ILIR HYSA
4.JETON KALOSHI
5.MIRELA MAZARI
6.NEHAT COLLAKU
7. ALBERT KOJKU

KANDIDATËT E BULQIZES
1.BARDHYL RAMA

2.DURIM BALLA
3. EDMOND ISAKU
4.FLLANXA LOSHA
5.MUIS LLANI
6.PETRIT DODA

KANDIDATËT E MATIT

KRESHNIK COLLAKU
DHURATA CUPI
BASIR CUPA
NEZIR RIZVANI
DENIS VATA
LINDITA DODA
DEA KAZIU

* Për më shume bashkohuni në grupin tonë: https://www.facebook.com/groups/tpz.al/