X

Shteti më pa dinjitet në botë

Nga Ilir Demalia

Shteti më pa dinjitet në botë

Para një jave më parë Lali Eri, e bëri Pallatin e Kulturës me ngjyrat e Italisë. Sot Presidenca është me ngjyrat e Italisë. Dje Rama, qau më shumë për Italinë se për qytetarët e vet që jetojnë si vëndi më i varfër në Europë dhe me një shtet trafiku dhe korrupsioni, dhe sot, në gjëndje pasigurie për jetën nesër, si nga ana e varfërisë ekonomike dhe asaj të sigurimit të jetës nga shëndetsia në këtë PANDEMI.

Intelektualë dhe ish-bankierë hajdut të Bankës së Shqipërisë, pa ju skuqur fytyra dhe pa ju dridhur zëri, deklaronin ke QEROSI, “Në jëmi italo-shqiptar!”

Nënshtrimi shqiptar nuk ka të bëjë me solidaritetin. Nënshtrimi shqiptar është neveri albaneze që ka shoqëruar shqiptarët gjatë gjithë historise dhe prandaj i trajtojnë siç i trajtojnë.

Më thoni një vënd duke filluar nga fqinjët tanë, ku Italia investon miliarda dollarë në Serbi, dhe tek ne, disa xhulsa masonerie, të bëjnë këtë që bëjmë ne.

* Për më shume bashkohuni në grupin tonë: https://www.facebook.com/groups/tpz.al/
More in BLOG
Shqipëria, me numrin më të lartë të vdekjeve për frymë në Ballkan

Nga Kastriot Islami Shqipëria, 25 ditë pas deklarimit të rastit të parë me koronavirus, shënon 223 të prekur dhe 11...

Close