Koronavirusi, Bota po i afrohet një pandemie

Nga Fergus Walsh*, BBC Situata e kombinuar në Korenë e Jugut, Iran dhe Itali tregon se jemi në fazat e para të një pandemie. Kjo nënkupton një shpërthim global, me shtrirjen e koronavirusit në komunitete, në pjesë të ndryshme të botës. Në secilin prej këtyre vendeve po shohim përhapjen e virusit pa lidhje me Kinën. Përpjekjet për izolimin e virusit … Continue reading Koronavirusi, Bota po i afrohet një pandemie