Ylli Rakipi: Regjimet nuk rrëzohen vetë, opozita të mos bëjë teatër, ja çfarë nuk ka kuptuar Sali Berisha

Gazetari Ylli Rakipi, i ftuar në studion e gazetares Mirela Milori në ABC News, ka komentuar edhe veprimet e opozitës, në një vend ku është instaluar një regjim. Sipas Rakipit, opozita është teatrale dhe nuk ka demonstruar forcë për t’u përballur me regjimin. Rakipi komentoi edhe ish kryeministrin Sali Berisha, duke thënë se ai kurrë nuk kuptoi se në thelbin … Continue reading Ylli Rakipi: Regjimet nuk rrëzohen vetë, opozita të mos bëjë teatër, ja çfarë nuk ka kuptuar Sali Berisha