Skandali erotik i ambasadorit/ Ylli Rakipi: Nëse është e vërtetë duhet publikuar, të mos përdoret për shantazh

Gazetari Ylli Rakipi, ka qenë i ftuar në studion e ABC News me gazetaren Mirela Milori, për të folur për aktualitetin politik në vend. Ai është ndalur edhe tek akuzat që po qarkullojnë në media, se një ambasador ka patur mardhënie intime me një zyrtare të Rilindjes. Rakipi tha se nëse një gjë është e vërtetë dhe në interes të … Continue reading Skandali erotik i ambasadorit/ Ylli Rakipi: Nëse është e vërtetë duhet publikuar, të mos përdoret për shantazh