X

Takimi me koordinatorët e veriut, porosia e Ramës: 80% e drejtorëve do të ikin


Teksa po zhvillohet mbledhja mes kryeministrit Edi Rama dhe koordinatorëve të Partisë Socialiste të rajonit të veriut në Velipojë, burime jozyrtare bëjnë me dije se një prej temave që po diskutohet është largimi nga detyra i një mase të konsiderueshme të drejtorëve rajonalë.

Sipas burimeve nga mbledhja, Rama ka dhënë porosi të prera për Bashkitë e Qarkut të Shkodrës. “80% e drejtorëve do ikin. për të gjitha bashkitë e Qarkut Shkodër do të bëhet vlerësim performance i institucioneve me varësi nga qendra.

Njëkohësisht do të bëhet analizë e buxhetit të bashkive, borxhet dhe projektet aktuale që të evidentohet se ku jemi aktualisht.”- citohet të ketë thënë Rama gjatë mbledhjes.

Më poshtë, gjeni listën e të gjithë drejtorëve të qarkut Shkodër, të cilët pritet të tërhiqen nga detyra në ditët e ardhshme, për t’u zëvendësuar me emra të rinj.

LISTA E PLOTË:

1.Zyra Arsimore Shkodër- Kadri Ymeri

2.Spitali Rajonal Shkodër- Adrian Dajti

3.Hidrocentrali Vau Dejës- Luan Heta

4.Filiali Albaposta Shkodër- Edmond Emini

5.Administrata e Zonave të Mbrojtura në Shkodër- Agim Dardha

6.Drejtoria e Shëndetit Publik Shkodër- Astrit Beci

7.Drejtoria Rajonale e Tatimeve Shkodër-Herion Jashari

8.Dega Rajonale e Thesarit Shkodër- Muzafer Bushaj

9.Operatori i Sistemit të Shpërndarjes- Rezart Isufi

10.KESH Shkodër, Gjon Bala dhe Elvis Murati, përgjegjës të dy zonave

11.Enti Kombëtar i Banesave Shkodër- Brian Muriqi

12.Ndërmarrja e Trajtimit të Studentëve Shkodër- Jetmir Lumaj

13.ADISA Shkodër- Mirsad Sylja

14.Inspektoriati Shtetëror i Pyjeve dhe Kullotave- Mark Ndou

15.Drejtoria Rajonale e Rrugëve Shkodër- Shkëlqim Sterkaj

16.Drejtoria Rajonale e Hekurudhave

17.Drejtoria e Doganave Shkodër- Bardhyl Dervishi

18.Operatori i Sistemit te Transmetimit Shkoder- Fuat Alibali

19.HEC Koman- Kujtim Prroni

20.Fondi I Sigurimit të Detyrueshëm Shëndetësor Shkodër- Markenc Shllaku

21.Formimi profesional Shkodër Meri Markici

22.Rezidenca Velipoje( shtëpia e pritjes)- Hekuran Gjorretaj

23.Hipoteka Shkodër, përgjegjësi- Ilir Dibra

24.ALUIZNI Shkodër, përgjegjës- Genc Berhani

25.Uzina e Telave- Llazar Berati

26.Tregu i shumicës Dobrac- Dritan Pirani

27.Inspektorjati i Metrologjisë dhe kalibrimit- Hysen Lacej

28.Sherbimi veterinarisë- Andi Bilali.

* Për më shume bashkohuni në grupin tonë: https://www.facebook.com/groups/tpz.al/
More in AKTUALITET, LAJME
Xhixho: Shefi i vogël, shpëtoi nga burgu por formalisht u shpall fajtor që të shpëtojë shefi i madh

“Pandëshkueshmëria vazhdon të jetë sëmundje e pa shërueshme e institucioneve të zbatimit të ligjit.” kështu u shpreh sot nënkryetarja e...

Close