X

Haxhi Qamilët e Tiranës, Perëndimi-SHBA dhe Memoriali

Nga Ilir Demalia

Haxhi Qamilët e Tiranës, Perëndimi-SHBA dhe Memoriali

Coup-d’etat ne Turqi 3 vjet më parë është dënuar nga Europa Perendimore dhe SHBA si i kurdisur nga Taip Erdogoan, për të eleminuar opozitën dhe forcuar pushtetin e tij autokratik në funksion të klanit tij korruptiv dhe antidemokratik.

Taip Erdogan organizoi vetë gjithë atë “coup-d’etat” për të eleminuar Duke I arrestuar 150 gjeneral që ishin pro NATO-s.

Për të arrestuar 50 mijë qytetar dhe për të larguar nga punët shtetërore 150 mijë nënpunës.

Për të arrestuar 2600 gjyqtarë që i bindeshin ligjit dhe jo Erdoganit

Për të arrestuar 150 gazetarë që denoconin autokracinë dhe korrupsionin e Erdogan.

Turqia pas tre vjetësh të atij “coup d’etat” ka rreshqitur shumë poshtë në të drejtat e njeriut, shtypit lire dhe pavarsisë së Institucioneve.

Rama me Rilindjen janë në aleance krimi me Erdogan dhe sipas burimeve të agjensive perendimore dhe amerikane, Rama me zyrtarë të lartë të Rilindjes, parat e vjedhura shqiptarëve nëpërmjet korrupsionit dhe trafiqeve të drogës i strehojnë në Turqi.

Këtë e qartëson edhe miqsia e ngushtë e Ramës me Erdogan dhe vizitat e tij të shpeshta në Ankara me çantat diplomatike të pakontrolluara në Rinas dhe të mirëprutura në Ankara.

Ajo ç’ka bëri Taip Erdogan 3 vjet më parë është dënuar nga Europa Perendimore dhe SHBA, ndërsa Rilindja Haxhiqamiliste e brekusheve të Ramës del duke i rënë daulleve e dukë thirrur, DUM BABEN, për ngritjen e memorialit të Erdoganit në Kodrat e liqenit.

Qytetarët e Tiranës duhet urgjentisht të detyrojnë Valiun e Tiranës Veliaj, të heqë urgjentisht Memorialin! Në të kundërt, Tiranës n.q.s i kanë ngelur qytetarë duhet të shkojnë ta shkatërrojnë atë çiban anti-kombëtar, anti- perendimor dhe anti-demokratik megjithë emrin e Parkut dhe rrugës 15 korriku.

* Për më shume bashkohuni në grupin tonë: https://www.facebook.com/groups/tpz.al/
More in BLOG, LAJME
Vrasja barbare e Dhurata Sokolit/ E qëlluan me pesë plumba dhe e lanë të vdiste në shi

Sikur të kishin pritur dhe disa muaj, ndoshta sot do të ishin gjyshër me nipër e mbesa, por Dhurata Sokoli...

Close