Identifikohet autori i sulmit në Teksas, 21 vjeçari Patrick Crusius, një supremacist i bardhë

I dyshuari si autor i sulmit në Teksas, është identifikuar si 21 veçari Patrick Crusius. CNN citon tre burime të cilët shprehen, se Crusius ka bërë një postim në rrjetet sociale ditën e djshme, i cili mund të lidhet me motivin përse e kreu këtë masakër. Raportohet se Crusius është një nacionalist i bardhë. Racizmi dhe nacionalizmi, mund të jenë … Continue reading Identifikohet autori i sulmit në Teksas, 21 vjeçari Patrick Crusius, një supremacist i bardhë